Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho blev piftet ind på Camp Nou

La Liga - 21. april 2019Coutinho blev piftet ind på Camp Nou

Philippe Coutinhos karriere har bestemt ikke fået det bedre siden han skiftede Liverpool ud med FC Barcelona. Når regnestykket skal gøres op, så har han dumpet i denne sæson. Han har på intet tidspunkt ramt sin vanlige niveau og som bekendt er det kun i små glimt, at han for alvor har vist sig selv frem.

Mod Manchester United spillede han tildels en god kamp og krydrede det med en kongemål. Spillet som helhed fra brasilianeren var ikke prangende, men han krydrede sin indsats med et flot mål og når man kigger tilbage på kampen i dag, så ser man altså slutresultatet og målscorerne. Og her figuerer Coutinho.

Brasilianeren valgte efter sin scoring at lukke sine øjne og holde sig for ørerne. Det var rettet mod de Barca-tilhængere, som igennem hele sæsonen har svinet ham til. Noget, som han tydeligvis har mærket hver gang han er løbet på banen. Den kontroversielle jubelscene var dog ikke glemt i går, da Coutinho igen fik spilletid.Coutinho startede på bænken og kom først på banen i anden halvleg. Her blev han piftet ind på Camp Nou hvilket er et tydeligt tegn på, at tilhængerne ikke er tilfredse med hans jubelscene fra kampen mod Manchester United. Det skal dog også med, at en stor del af tilhængerne klappede ham ind og efterfølgende sang hans navn. Så helt upopulær blandt tilskuerne er han altså ikke blevet.

Noget af det værste der kan ske for en fodboldspiller er at få sine egne fans imod sig. Det kræver en stor reparation at få styr på situationen for Coutinho og det eneste, som han kan gøre, er at forbedre sit spil og levere i sæsonens resterende kampe. Der er ingen tvivl om, at hvis han leverer mod Liverpool på Camp Nou, så bliver han tilgivet af mange fans.

Coutinho har spillet med i 47 kampe i denne sæson og bidraget med 11 mål. Heraf fem i La Liga.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder