Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Madrid opgiver ikke De Ligt

Transfermarked - 21. april 2019Real Madrid opgiver ikke De Ligt

Matthijs De Ligt er i gang med den afgørende del af sin fantastiske sæson og herefter skifter han klub. Det har Ajax bekræftet og alt tyder på, at han ender i FC Barcelona. Men så længe der ikke er underskrevet en kontrakt, kan alt ske. Og det vil Real Madrid sørge for.

Ifølge Sport har Zinedine Zidane bedt Real Madrids ledelse om at gøre alt for at få fingrene i De Ligt. Det har han fordi at Raphael Varane ligner en tabt mand i det madrilenske. Varane er klar på et nyt eventyr og derfor får madrilenerne brug for en ny makker til Sergio Ramos.

Hos FC Barcelona er man dog ganske rolige. Klubben tror på, at det arbejde man har lagt i at hente De Ligt, er nok til at han skifter til Camp Nou til sommer. Der er ikke underskrevet noget endnu og derfor kan Barcas plan blive spoleret, men man følger sig veludrustet efter at have talt med Ajax, De Ligt og spillerens agent. Fluebenet er grønt og man venter blot til tiden er inde så man kan annoncere et skifte - men med rette er intet underskrevet.Real Madrid får ingen problemer med at bruge penge til sommer og det kan blive et problem for FC Barcelona. Det er ofte set, at spillere ændrer sin retning når der kommer flere penge på bordet og derfor bliver det spændende at se, om De Ligts agent, Mino Raiola, tvinger Barca til en større løn på grund af Real Madrids interesse.

En ting er dog sikkert: Bayern München er bakket ud af De Ligt-forhandlingerne, Juventus er tæt på at opgive troen på at det kan lade sig gøre og Barrca er sikre på at handlen går igennem. Om Real Madrid kan spolere drømmen må tiden vise.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

729,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder