Annonce


Annonce

Annonce

Kan Valencia endelig drille Atletico Madrid?

La Liga - 22. april 2019




Onsdag aften er alle FC Barcelonas tilhængere fan af Valencia. Her gælder det for Los Che om at erobre Wanda Metropolitano og slå Atletico Madrid. Men først kræver det at FC Barcelona besejrer Alavés i morgen aften. Barca kan blive kronet mestre onsdag omkring klokken 21.30.

FC Barcelona skal vinde kampen mod Alavés tirsdag og Atletico Madrid skal tabe kampen til Valencia. Sker dette, så er FC Barcelona spansk mester, men det kræver en stor præstation fra Valencia, da de ikke har det let på udebane mod Diego Simeones mandskab. I hvert fald ikke på det gamle Vicente Calderon, hvor Atletico Madrid havde hjemme før de åbnede deres nye stadion.



Den 4. februar 2018 vandt Atletico Madrid 1-0 over Valencia. Den 5. marts 2017 blev det til 3-0 for Atleti mens de i 2015 både vandt og spillede uafgjort med Valencia. Selv på eget græs har Valencia svært ved at følge med Atletico Madrid og det er altså kun blevet til én sejr i de seneste 10 indbyrdes kampe. Den sejr kom den 4. oktober 2014, da de vandt 3-1 på mål af André Gomes og Nicolas Otamendi samt et selvmål af Miranda. Som bekendt er ingen af de tre spillere i dag aktive på hverken det ene eller det andet hold.

Atletico Madrid har intet at spille for i denne sæson udover den spinkle chance for at vinde mesterskabet. Derfor kommer de ikke til at spare spillere onsdag aften. Skulle det ske, at Barca og Atletico Madrid vinder deres kamp i midtugen, så kan Barca vinde mesterskabet lørdag når de møder Levante. Her kræver det en sejr og så er det ligegyldigt hvilket resultat Atletico Madrid får mod Valladolid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kan Valencia endelig drille Atletico Madrid?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder