Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet: Et specielt mål på Camp Nou

La Liga - 22. april 2019Lenglet: Et specielt mål på Camp Nou

Clement Lenglet har været fuldstændig outstanding i denne sæson og har overraskende fundet sig rigtig godt tilpas ved siden af Gerard Piqué på rekordtid. Samuel Umtitis knæskade gav store bekymringer i forsvaret, men Lenglet har taget opgaven på sin kappe og har virkelig formået at spille sig ind som fast mand.

I weekenden scorede han sit første mål i La Liga, da han hoppede op til et Dembélé-hjørnespark og headede kuglen i kassen. Det var til 1-0 lige inden pausen og det glædede Lenglet sig over efter kampen, da det gav noget ro til holdet i anden halvleg.

- Mit første mål på Camp Nou er specielt for mig. Men det mål, jeg scorede på Leonesa (i pokalturneringen) var også specielt fordi, at det var i sidste minut, fortæller Lenglet og føgler op:

- Et mål lige en pausen ved stillingen 0-0 gav ro og gav os en større mulighed for at slå et hold, med masser af kvalitet. Det er klart, at vi ønsker at vinde mesterskabet så hurtigt som muligt, men vi er også klar over, at det kræver hårdt arbejde. Hvis vi kan vinde mesterskabet i denne sæson, så er det perfekt, fortæller han videre.

Lenglet ventes på banen i morgen aften når FC Barcelona på udebane møder Alavés.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder