Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca vil forlænge med Arturo Vidal

Nyheder - 22. april 2019Medie: Barca vil forlænge med Arturo Vidal

31-årige Arturo Vidal var tæt på at være et decideret sommerchok hos de catalanske tilhængere, da FC Barcelona pludselig gik fra forhandling til aftale inden for ganske få timer og sikrede sig Vidal i Bayern München. Nu har han gjort det så godt, at klubben overvejer at forlænge hans aftale, skriver Sport.

FC Barcelona købte ham i Bayern München og gav ham en kontrakt på tre sæsoner, men det kan nu blive til fire, da klubben er så tilfredse med hans spil i denne sæson, at de mener, at han fortjener endnu flere år på sin kontrakt.

Paulinho blev hentet i kinesisk fodbold og havde også en rigtig fin sæson på Camp Nou, men klubben accepterede en lejeaftale for Paulinho i Guangzhou Evergrande og fik ham senere solgt. Derfor havde man brug for en ny spiller til midtbanen og helt bevidst gik man efter en fysisk stærk spiller, som kunne komme med noget anderledes end hvad man ellers er vant til at se.Arturo Vidal giver aldrig mindre end 100 procent af sig selv på banen. Han kan spille en rigtig dårlig kamp, men alligevel formår han at sætte sig igennem med sin aggressive spillestil og det er noget, som man jubler over på trænerbænken hos FC Barcelona. Hans første sæson i klubben har budt på 45 kampe hvilket han bestemt kan være tilfreds med.

Udover at belønne Vidal med en forlænget kontrakt, så er der altid et taktisk grundlag bag en forlængelse. Nu, hvor Vidal har vist sig frem i FC Barcelona, vil tilbuddene helt sikkert komme ind af døren og ved at forlænge med ham, har klubben helt frem til sommeren 2020 før det er sidste udkald for at kunne få penge for ham ved et eventuel salg.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder