Annonce


Annonce

Annonce

Valverde taler ud om Coutinho og Dembélé

Nyheder - 23. april 2019




Philippe Coutinho og Ousmane Dembélé spiller på samme position under Ernesto Valverde. Mange Barca-fans ønsker at se Coutinho på midtbanen med Dembélé foran sig, men det er ikke noget, som findes i Valverdes plan. I stedet veksler han ofte mellem de to offensive spillere.

Ved gårsdagens pressemøde, hvor Valverde så frem mod dagens kamp mod Alavés, blev han spurgt ind til hele situationen omkring Coutinho og Dembélé. Her er hvad træneren svarede.

- Det er altid lige mellem vores spillere fordi de er så gode. Ingen har på noget tidspunkt af sæsonen været foran en anden spiller. Det eneste, der er sket, er, at nogle gange kommer en spiller i aktion, og andre gange gør han ikke.



- Sådan er det ikke kun i Barcelona, men i alle klubber. Hver spiller skal vinde sin plads på holdet ved at vise sig fra sin bedste side. Nogle gange spiller Dembélé, andre gange er det Coutinho og sommetider er de begge på banen.

- Mod Real Sociedad fik Dembélé sin anden ligakamp efter sin skade. Planen er at spille ham tilbage i form for man er aldrig den samme efter en skade. Man skal altid genvinde sin form.

Dembélé spillede en anonym kamp mod Real Sociedad - stort set sammen med resten af holdet - men selvtilliden fejler intet, da han fik flere minutter i benene og sejren kom i hus. I dag gælder det udekampen mod Alavés, hvor en sejr vil minimere afstanden til det spanske mesterskab. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde taler ud om Coutinho og Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder