Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Chelsea vil erstatte Hazard med Coutinho

Transfermarked - 22. april 2019Medie: Chelsea vil erstatte Hazard med Coutinho

Chelseas Eden Hazard ventes at forlade Stamford Bridge til sommer når transfervinduet åbner og derfor er Chelsea gået på jagt efter en potentiel afløser for den offensive belgier, der forventes at tørne ud for Real Madrid i næste sæson.

Chelsea har blandt andet Philippe Coutinho på ønskelisten, skriver Telefoot. Også Lille-angriberen Nicolas Pepe er på listen, men umiddelbart er Coutinho det klare mål, da han har erfaring med at spille i Premier League og derfor med stor sandsynlighed skal bruge mindre tid på at falde til.

Hazard har aldrig lagt skjul på sin begejstring for at spille i Real Madrid og efter madrilenernes håbløse sæson, er de klar til at gå all in efter nye spillere til sommer. Zinedine Zidane er kommet tilbage og har angiveligt fået mere magt hvorfor han må regnes med at skulle bestemme en stor del af transferplanerne. Og her er Hazard altså en topprioritet.Coutinho har aldrig formået at folde sig ud for FC Barcelona over en længere periode og der skal da også noget ekstraordinært til for at få ham væk fra FC Barcelona. Klubbens præsident Josep Maria Bartomeu har for under to uger siden gjort det klat, at hvis en klub vil købe Coutinho, så skal de indløse hans frikøbsklausul som lyder på 3 milliarder kroner.

Chelsea er under transferforbud indtil 2020, men de har appelleret og venter på det afgørende svar hvilket får stor betydning for hvordan deres transfervindue kommer til at se ud. Om Hazard bliver hvis Chelsea ikke må benytte sig at nye spillere er også et stort spørgsmål i øjeblikket.

Coutinho har i denne sæson scoret fem mål i La Liga og lagt op til bare to mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder