Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bekræftet: Barca interesseret i Groningen-spiller

Transfermarked - 23. april 2019Bekræftet: Barca interesseret i Groningen-spiller

Barca holder aldrig stille. Dagligt har de repræsentanter ude på lægterne rundt om i Europa for at spotte nye talenter, der kan være med til at forme fremtidens FC Barcelona. I blandt disse talenter har man fået en rigtig god tilbagemelding på Groningens Ludovit Reis.

Han er blot 18 år, men Groningens chef Hans Nijland fortæller, at Barca er interesseret i ham og at man overvejer at sende ham afsted såfremt beløbet man får retur er højt nok. Hans kvaliteter på banen er noget, som har fået Barca til at reagere.

- Det er korrekt, at Barca er interesseret i ham og vi overvejer muligheden for om han skal skifte næste sæson, fortæller Nijland til Fox Sport ifølge Marca.Midtbanespilleren har allerede været i kontakt med FC Barcelona, som hele to gange har været i Holland for at drøfte mulighederne - ledsaget af ungdomschefen Jose Mari Bakero. Anden gang var det for at tale direkte med Ludovit Reis efter at Groningen havde accepteret det.

Prisen lyder til at være seks millioner euro, men det var Nijland ikke interesseret i at tale om i interviewet med Fox Sports. Han konstaterede blot det logiske: At man vil forsøge at få så meget for ham som muligt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder