Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo: Messi får min Ballon d'Or-stemme

Nyheder - 23. april 2019Rivaldo: Messi får min Ballon d'Or-stemme

Lionel Messi er lysår fra resten i denne sæson. Argentineren leverer den ene gode kamp efter den anden og har nu hjulpet FC Barcelona i en rigtig god position i forhold til titler. Mange spår ham allerede som Ballon d'Or-vinderen, og det gør legendariske Rivaldo også.

- Spørger du mig, så stemmer jeg på Messi. Jeg ville give ham Ballon d'Or lige nu. Alt, som han gør, er spektakulært: Målene, hans assists og måde at steppe op på til de store kampe. Der er ingen spiller ligesom Messi i denne sæson, fortæller Rivaldo ifølge Sport.Senest Messi viste sig fra sin bedste side var mod Manchester United, da han hjemme på Camp Nou scorede to gange og havde en fod med i det tredje mål. Med den samlede sejr er FC Barcelona nu videre til semifinalen i Champions League hvor Liverpool venter.

Rivaldo slog i samme interview fast, at han tror på, at Philippe Coutinho kan ende som en stor succes i FC Barcelona. Han er overbevist om, at hans hårde arbejde meget snart bliver belønnet.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder