Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets: Vi vil vinde titlen på lørdag

La Liga: Af Sajad Koftan - 24. april 2019Busquets: Vi vil vinde titlen på lørdag

Barcas Sergio Busquets, som både var tilfreds og glad efter tirsdagens 2-0 udesejr over Alaves tirsdag aften, håber ikke at Atletico Madrid taber deres kamp i aften, eftersom stjernen gerne vil vinde La Liga-titlen på lørdag på Camp Nou.

- Det var en kompliceret kamp, specielt i første halvleg hvor Alaves havde valgt at forsvare med fem mand. Det blev bedre i anden halvleg hvor de blev trætte, sagde Busquets til mediet SPORT, og fortsatte.

- Vi ville det bare mere. Suarez, Sergi Roberto og Alena gjorde den store forskel idag, hvor de fik os alle med, så vi i sidste ende kunne score de afgørende mål.

Sergio Busquets håber at Atletico Madrid ikke taber på hjemmebane mod Valencia, så Barcelona selv har matchbolden på Camp Nou på lørdag mod Levante.

- Vi vil gerne vinde titlen hjemme foran alle vores fans, selvom titlen jo bliver vundet når den bliver vundet. Men det ville være helt specielt at fejre mesterskabet på hjemmebane på Camp Nou.

Hvis FC Barcelona er La Liga-mestre når ugen er omme, kan catalanerne herefter fokusere helt og aldeles på Champions League-turneringen, hvor engelske Liverpool venter i semifinalerne.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 20%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder