Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gerard Piqué jagter vildt mål

Nyheder - 24. april 2019Gerard Piqué jagter vildt mål

Gerard Piqué har scoret en håndfuld mål i denne sæson. Faktisk vil ét mål yderligere gøre det til hans mest scorende sæson i Barca-trøjen, og det er noget, som han helt sikkert går efter. Èt mål mere vil ligeledes åbne op for en vild personlig opnåelse fra forsvarsspilleren.

Ousmane Dembélé er den eneste Barca-spiller til at score i alle turneringer i denne sæson indtil videre. Franskamden har nettet i La Liga, Copa del Rey, Champions League og den spanske Supercup. I alt er det bevet til 14 mål - og nu jagtes han af Gerard Piqué.Piqué har nemlig også scoret i La Liga, Champions League og den spanske Supercup og mangler derfor kun Copa del Rey, som han med al sandsynlighed får endnu 90 minutter i. FC Barcelona møder nemlig Valencia i finalen den 25. maj på Benito Villamarin, og her kan Piqué altså opnå et vildt mål hvis han scorer.

Piqué har i denne sæson allerede matchet sin rekord for flest mål i én sæson. Syv gange har han scoret i denne sæson - samme antal som i 2014/2015. Dermed vil yderligere et mål ligeledes gøre det til hans mest scorende sæson. Piqué har spillet 492 Barca-kampe og scoret 46 mål.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder