Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Tidligere Barca-præsident frifundet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. april 2019


Breaking: Tidligere Barca-præsident frifundet

Den spanske domstol har idag frifundet den tidligere Barcelona-præsident, Sandro Rosell, efter at Barca-manden har været bag lås og slå i to år, hvor han har været sigtet for omfattende og organiseret hvidvaskning af store pengesummer i Brasilien.

Sandro Rosell er nu en fri mand.

Dommeren traf beslutningen om frifindelsen efter at anklageskriftet ikke holdt stik, i forhold til de beviser som politiet og anklagemyndigheden havde præsenteret i samme ombæring. Dermed blev hovedpersonen frifundet i samtlige anklager i den omdiskuterede sag.

Rosell var dog ikke den eneste i sagen som blev frifundet idag.

Sandro Rosells kone Marta Pineda, samt samarbejdspartnerne Joan Besoli, Pedro Ramos, Josep Colomer og Shahe Ohannessian, kunne alle forlade retten som frie fugle.

Efter 21 måneder bag tremmer var Rosells advokat, Andres Maluenda, både glad og lettet over rettens endelige dom, som betyder at den tidligere Barca-præsident nu kan vende tilbage til hverdagen.

- Vi er alle utroligt glade. Vi kendte alle til sagen og vidste at Sandro var uskyldig. Men som Sandros søster altid har sagt, så har det været hårdest for deres forældre, som jo ikke har det godt.
Læs også
- Video: Rørende scener da Rosell blev frifundet
- Bartomeu glæder sig over Rosells løsladelse
- Sandro Rosell har forladt fængslet
- Sandro Rosell: De har stjålet to år fra mig
- Sandro Rosell planlagde flugt fra fængslet


Ugens mest læste

Seneste nyheder