Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Breaking: Tidligere Barca-præsident frifundet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. april 2019Breaking: Tidligere Barca-præsident frifundet

Den spanske domstol har idag frifundet den tidligere Barcelona-præsident, Sandro Rosell, efter at Barca-manden har været bag lås og slå i to år, hvor han har været sigtet for omfattende og organiseret hvidvaskning af store pengesummer i Brasilien.

Sandro Rosell er nu en fri mand.

Dommeren traf beslutningen om frifindelsen efter at anklageskriftet ikke holdt stik, i forhold til de beviser som politiet og anklagemyndigheden havde præsenteret i samme ombæring. Dermed blev hovedpersonen frifundet i samtlige anklager i den omdiskuterede sag.

Rosell var dog ikke den eneste i sagen som blev frifundet idag.

Sandro Rosells kone Marta Pineda, samt samarbejdspartnerne Joan Besoli, Pedro Ramos, Josep Colomer og Shahe Ohannessian, kunne alle forlade retten som frie fugle.

Efter 21 måneder bag tremmer var Rosells advokat, Andres Maluenda, både glad og lettet over rettens endelige dom, som betyder at den tidligere Barca-præsident nu kan vende tilbage til hverdagen.

- Vi er alle utroligt glade. Vi kendte alle til sagen og vidste at Sandro var uskyldig. Men som Sandros søster altid har sagt, så har det været hårdest for deres forældre, som jo ikke har det godt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder