Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zidane trøster sig selv: Stikker til Barcelona

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 25. april 2019


Zidane trøster sig selv: Stikker til Barcelona

Zinedine Zidane er tilbage som cheftræner i Real Madrid og er så småt begyndt at gøre sig klar til næste sæson ved at fortælle ledelsen hvilke spillere han har brug for. I går holdt han pressemøde, og her måtte han trøste sig selv.

FC Barcelona står til at vinde det ottende mesterskab på 11 år og det er noget, som Zidane vil forsøge at lave om på. Han fortæller, at ligaen er det vigtigste mål i næste sæson og stikker FC Barcelona på vejen.

- Vi har vundet ligaen 33 gange. Hvor mange gange har Barcelona vundet ligaen, spørger Zidane da han blev konfronteret med Barcas succes.- Det er sandt, at de har gjort det godt i de senere år, og det skal vi anerkende, men kigger man på vores historie, så har vi flere titler.

- La Liga er meget vigtig og er vores mål for næste sæson. For meget er det den vigtigste titel, forklarede Zidane på sit pressemøde.

FC Barcelona har været de andre hold fuldstændig overlegen i denne sæson og kan i weekenden vinde deres ottende mesterskab på bare 11 år.

Hos Real Madrid vil man nu forsøge at bygge et nyt hold op som kan gøre det bedre end tilfældet har været i denne sæson, hvor de ikke længere kan hente førstepladsen og med al sandsynlighed ender på tredjepladsen.

Real Madrid har vundet La Liga 33 gange mens FC Barcelona står til at vinde nummer 26.
Læs også
- Alba: Unormal situation med Zidane
- Zidane: Iniesta fortjente Ballon d'Or
- Zidane: Vi laver ikke en æresport for Barcelona
- Umtiti: Jeg ser op til Zidane og Ronaldinho
- Zidane: Barcelona fortjener titlen


Ugens mest læste

Seneste nyheder