Annonce


Annonce

Annonce

Tre scenarier: Sådan kan Barca blive mestre lørdag

La Liga - 25. april 2019




Tre scenarier kan på lørdag gøre FC Barcelona til spansk mester 2018/2019. Mesterskabet kunne de faktisk have vundet i går, men Atletico Madrid slog Valencia med 3-2 og derfor må catalanerne vente lidt endnu med at hæve hænderne mod himlen.

Scenarie 1
Lørdag klokken 16.15 skal Atletico Madrid i kamp mod Valladolid. Her vil et nederlag til madrilenerne automatisk gøre Barca til mestre uanset hvordan deres kamp mod Levante samme dag 20.45 ender. Kan Valladolid slå Atletico Madrid, så er Barca mestre.



Scenarie 2
Atletico Madrids kamp mod Valladolid kan også ende med en uafgjort. Hvis det skulle være tilfældet, hvilket er mere sandsynligt end en Valladolid-sejr, så skal Barca kun bruge ét point i opgøret mod Levante for at kunne lade sig hylde som spansk mester.

Scenarie 3
Det mest sandsynlige er dog at Atletico Madrid vinder deres kamp. De har ikke andet at spille for og har ikke behov for at spare sine spillere. Med en Atletico Madrid-sejr skal FC Barcelona altså vinde over Levante for at blive mestre allerede på lørdag. Så uanset hvordan det forløber mellem Atletico Madrid og Valladolid, så kan Barca blive mestre om to dage.

Programmet
Lørdag 16.15: Atletico Madrid - Valladolid
Lørdag 20.45: FC Barcelona - Levante Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre scenarier: Sådan kan Barca blive mestre lørdag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder