Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti afviser sommerskifte

Transfermarked - 25. april 2019




Samuel Umtiti har i de seneste par uger været i medierne, som mener at vide, at han er på vej videre i karrieren. Hans voldsomme knæskade har sat ham ud af spillet i flere måneder og i den tid har Clement Lenglet i den grad grebet sin chance.

Det er et luksusproblem for Valverde, da han nu har tre uhyre stærke forsvarsspillere. Og det har fået medierne til at sende Umtiti videre, men ifølge Le Parisien, så har franskmanden ingen intentioner om at forlade FC barcelona.



Klubber fra Premier League og Serie A har udvist interesse for Umtiti, men han har ifølge mediet bedt Barca om at afvise samtlige tilbud, der kommer ind af døren. Han er klar til at kæmpe for sin plads og blive i klubben til hans kontrakt udløbr i 2023.

Han vurderes til at koste mellem 80-100 millioner euro, men han er altså ikke interesseret i et skifte. Hans frikøbsklausul er på 500 millioner euro, men den pris får Barca aldrig for ham. Spørgsmålet er nu hvad Valverde gør sig af tanker frem mod næste sæson med Lenglet, Piqué og Umtiti i truppen - én af dem skal ud på bænken undervejs.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti afviser sommerskifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder