Annonce


Annonce

Annonce

Roberto Firmino misser måske Barca-brag

Champions League - 27. april 2019




I næste uge går det løs på Camp Nou når Liverpool kommer forbi i Champions Leagues semifinale. Liverpool spillede deres sidste kamp inden braget i går, da de hjemme på Anfield tog imod Huddersfield, som lige så godt kunne have været blevet hjemme.

Liverpool vandt stensikkert med 5-0 på mål af Keita samt to gange Sadio Mané og to gange Mohamed Salah. Men den tredje mand i det frygtindgydende angreb, Roberto Firmino, var ikke på banen, da han døjer med en muskelskade, som gør ham tvivlsom til opgøret mod FC Barcelona. Han er dog ikke udelukket nu, fastslår cheftræner Jürgen Klopp.



- Det er Firmino, så der er en chance for at han bliver klar til onsdag, men vi ved det naturligvis ikke endnu. Men netop fordi, at det er ham, så er der større chance for at han spiller med end han ikke gør, forklarede Klopp da han blev spurgt ind til Firminos muligheder for at spille mod FC Barcelona.

Liverpool går ind til kampen mod FC Barcelona med stor selvtillid efter gårsdagens kamp og der er også chance for at Barca går ind til kampen med selvtilliden i orden. I aften kan FC Barcelona nemlig vinde det spanske mesterskab og det kan nærmest ikke blive større forud for en Champions League semifinale. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto Firmino misser måske Barca-brag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder