Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Malcom: Messi er langt bedre end Ronaldo

Nyheder - 27. april 2019Malcom: Messi er langt bedre end Ronaldo

I et interview med De Sola åbner brasilianske Malcom op omkring flere ting - blandt andet blamagen i transfervinduet, hvor han egentlig var på vej til AS Roma, men i stedet skiftede til FC Barcelona i sidste øjeblik. Her får du højdepunkterne var interviewet.

Om Messi
- Han overrasker mig konstant med de ting han gør på banen. Vi ved, at han skærer ind fra højre, men ingen ved hvornår. Han venter på det rigtige øjeblik. I løbet af kampene holder han øje med forsvarets positionering for at finde øjeblikket til at slå til. Det er fantastisk at se på. Det er en unik følelse at se ham spille. Jeg glemmer aldrig den dag, at han klappede efter mit mål i Champions League. Aldrig.

- Ronaldo er blandt de bedste i verden, men Messi er langt bedre end ham. Jeg ser ikke Ronaldo hver dag som jeg gør med Messi, men Messi er født med en naturtalent. Han kan afgøre en kamp på to minutter.

Om AS Roma
- Jeg accepterede aldrig Romas tilbud, det gjorde mine agenter. På det tidspunkt var jeg glad, men så kom FC Barcelona ind i billedet, hvilket var min drøm, at spille med de bedste, og derfor takkede jeg ja til dem. Man kan altid tage til Roma senere.

- Jeg foretrak at komme til FC Barcelona for at lære, og det er netop det, jeg oplever nu. Det er sandt, at jeg ikke altid spiller, men jeg lærer nye ting hver dag ved at kigge på de andre. Jeg lever min drøm og derfor valgte jeg Barca.

Jordi Alba
- Udover brasilianerne, så er der tre rigtig sjove hoveder i truppen. Arturo Vidal, Gerard Piqué og Jordi Alba. Alba er måske den sjoveste. Han er grim, men han siger at alle andre er grimmere; det er sjovt at være sammen med ham, for han joker altid.
- Det hjælper med at skabe en god atmosfære i truppen og skabe et bedre bånd mellem hinanden. Barcelona er én stor familie.

Neymar
- Selv Neymar fortalte mig, at Barca er en stor familie og at han aldrig vil glemme sin familie. Han sagde, at jeg skulle udnytte min chance og forholde mig rolig. Han forklarede, at han kan se mit potentiale og at min succes nok skulle komme.

Valverdes rotationer
- Træneren ved hvornår nogle spillere har brug for en pause. Derfor skal de spillere, som er på bænken, altid være klar til at gribe chancen. Jeg er rolig og forsøger konstant at udnytte de chancer, som jeg får.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 11%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

599,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder