Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Adrien Rabiots totale nedtur

Transfermarked - 28. april 2019Adrien Rabiots totale nedtur

Adrien Rabiot var meget tæt på at kunne kalde sig for FC Barcelona-spiller, men i stedet trak FC Barcelona sig tilbage og midtbanespilleren måtte i stedet kigge sig om efter en anden klub, som ville have ham tilknyttet. Her pegede pilen længe på Real Madrid, men nu er de også ude af billedet, melder AS.

FC Barcelona havde en aftale på plads og fik Rabiot til at afvise en kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain, så han kunne skifte billigt. Men hans mor, som også agerede agent på daværende tidspunkt, nærmest udstillede sin søn på auktion, da hun tog kontakt til flere klubber for at forhøre hvem der ville byde mest. Det fik FC Barcelona til at trække sig.I stedet indledte Real Madrid jagten på Rabiot, men nu forlyder det i madrilensk presse, at Zinedine Zidane og Real Madrid har afvist. Selvom Rabiot har fået en ny agent, så kræver han en alt for høj løn og derfor var madrilenerne som FC Barcelona valgt at trække sig tilbage og i stedet fokusere på andre emner.

- Muligheden for at Rabiot skifter til Real Madrid lader til at være brast sammen på baggrund af to ting: Rabiot kræver for meget i løn, og Zidane vil hellere gå efter Paul Pogba og N'Golo Kanté, forlyder det hos madrilenske AS.

Det er altså en total nedtur for Adrien Rabiot, som først så ud til at skifte til FC Barcelona og dernæst Real Madrid, men nu er begge klubber ude af billedet og derfor kan det næppe blive lige så godt for midtbanespilleren. Oftest når de to klubber trækker sig tilbage, så er løbet endegyldigt kørt - men det er før set, at de alligevel giver det et skud mere. Som man blandt andet hører i øjeblikket omkring Antoine Griezmann. Hvor meget sandhed der er i de historier er dog ikke til at vide. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

21 min. Ez Abde: "Opgive muligheden for at spill...
1 t. Barca-spillere, som stadig er med ved VM...
2 t. Ter Stegen: "Det er svært at finde de re...
3 t. Sergi Roberto er klar til at forlænge si...
4 t. Barca har ikke lukket muligheden for at ...
5 t. Xavi og Kessié mødtes i mandags. Her for...
6 t. I kampen mod Marokko blev Gavi den yngst...
8 t. Frenkie de Jong er i karantæne til en po...
9 t. Joao Felix er klar til at skifte. Han vi...
10 t. Frenkie de Jong er på fjerdepladsen over...

Ugens mest læste

Seneste nyheder