Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Nyt format i den spanske Super Cup

Spansk Supercup - 29. april 2019




Den spanske Super Cup får nyt format. Det er i dag blevet bekræftet ved en forsamling, hvor stemmerne gik for den nye model, som inviterer hele fire mandskaber inde i kampen om trofæet. Allerede fra næste sæson tages det nye format i brug.

Hidtil har vinderen af Copa del Rey mødt vinderen af La Liga i en finale over to kampe. Skulle ét mandskab vinde begge trofæer, som det ofte er set med FC Barcelona, så er modstanderen i Super Cup finalen taberen af pokalfinalen. Men nu er der blevet lavet om på formatet, bekræfter det spanske fodboldforund.



Således er der nu fire hold med i kampen om den Spanske Super Cup. De fire hold tæller begge finalister fra Copa del Rey samt første- og andenpladsen i La Liga. De fire hold skal kæmpe i semifinalen, som for første gang spilles den 8. og 9. januar 2020. Vinderne mødes i finalen den 12. januar - ligeledes i 2020. Formatet kaldes for 'Final Four' og vil for første gang blive spillet allerede i januar. Normalt bliver kampene spillet kort inden en ny sæson.

94 stemte for, to stemte imod og to valgte at stemme blankt. Samtlige hold, som kommer til 'Final Four', modtager 800.000 euro. Finalisterne får 1,4 millioner euro mens vinderen løber afsted med to millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nyt format i den spanske Super Cup

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder