Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Copa del Rey med stor ændring!

Copa del Rey - 29. april 2019Officielt: Copa del Rey med stor ændring!

Copa del Rey er en god mulighed for mindre hold til at vise sig frem på den store scene, opleve de store stadions i Spanien og prøve lykken i kampen om guldet. Men det har været rigtig svært for de mindre hold at gå hele vejen - primært fordi, at det skal afgøres over to kampe før man avancerer i turneringen. Men den regel er nu ændret.

Fra nu af er Copa del Rey en rigtig turnering. Nu er der kun én kamp til at finde en vinder, og dermed kan man altså 'nøjes' med at være stærke, heldige og effektive i én kamp for at gå videre. Ofte er det set, at de store hold stiller stærkt op til første kamp for at afgøre tingene, så man kan spare spillerne til returkampen. Men sådan er det ikke længere. Taber man den enlige kamp, så er man ude af turneringen. Til gengæld er det også guld værd for de store hold, da de på den måde får lidt mere luft i kalenderen til La Liga og Champions League.Der er 116 deltagende hold og frem til semifinalen spilles der kun én kamp. Semifinalerne beholder princippet med to kampe mens finalen som altid spilles over én kamp. Så det er altså en regel, der går direkte ind og fjerner returkampene frem til semifinalen hvilket helt sikkert gavner de mindre hold, som derved får en større chance for at jagte lykken i turneringen.

Copa del Rey 2019/2020 indledes den 18. december 2019 og finalen finder sted den 18. april 2020. I dag blev det også bekræftet, at den spanske Super Cup skifter fra to til fire hold. Disse fire mandskaber træder ikke ind i Copa del Rey før 16.-delsfinalerne, som spilles i slutningen af januar.

Copa del Rey 2019/2020
Første runde: 18. december 2019
Anden runde: 12. januar 2020
16.-delsfinaler: 22. januar 2020
Kvartfinaler: 29. januar 2020
Semifinaler: 12. februar og 4. marts 2020
Finalen: 18. april 2020


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder