Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Sæsonen slut for Denis Suárez

Skader - 30. april 2019Officielt: Sæsonen slut for Denis Suárez

Denis Suárez har ikke heldet med sig i Arsenal, hvor han er udlejet til fra FC Barcelona. Sæsonen har været skuffende og nu må han atter engang bide i det sure æble, da han er gået hen og blevet så alvorligt skadet, at han må trække sig fra fodbolden til han er klar igen.

Det skriver han på sine sociale profiler.

- Jeg vil gerne fortælle, at jeg ikke er i stand til at spille mere i denne sæson. Jeg har haft lyskeproblemer siden kampen mod BATE Borisov i Europa League i februar, og det har nu gjort, at jeg bliver nødt til at trække mig fra træningen.

- Efter flere undersøgelser er konklusionen, at jeg ikke skal presse mig selv mere og jeg har derfor startet en behandling som gør, at jeg ikke kan spille fodbold.- Jeg er ked af al det arbejde, der er blevet udført for at få mig til Arsenal ikke bar frugt, som håbet, og ingen kan forestille sig hvor sur jeg er, men helbredet kommer først.

- Jeg vil gerne sige tak til Arsenal for at tro på mig, selvom tingene ikke gik den vej som håbet. Jeg trækker mig tilbage, men jeg er glad for alle besker jeg har fået hver dag. Fremadrettet bruger jeg dette til at samle styrke og komme tilbage endnu stærkere.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder