Annonce


Annonce

Annonce

Indbrud i Arthurs hus under Liverpool-kampen

Champions League - 2. maj 2019




Arthur måtte se til fra bænken, da FC Barcelona bankede Liverpool med 3-0 i aftes. Han kom ikke selv på banen og da han vendte hjem til sit hus, kunne han konstatere, at tyve havde været på spil. Det rapporterer El Taquígrafo i dag.

Der var tale om to tyve, som udnyttede situationen. Arthur havde hele familien med på Camp Nou til det vigtige opgør, udover hans bror, og selvom stadion var fyldt med næsten 100.000 mennesker, valgte to personer at droppe fodboldkampen og i stedet lave indbrud hos Arthur. De kom afsted med smykker et rolex ur efter at have truet Arthurs bror, som var alene hjemme hvorfra han så kampen.



Ifølge mediet brød de ind gennem et vindue og da de så Arthurs bror, truede de med at dræbe ham. Barcelonas politi efterforsker lige nu sagen i jagten på at finde de to tyve. Jordi Alba og Philippe Coutinho har også haft indbrud inden for det seneste år, og selvom FC Barcelona i går vandt 3-0, så er der ting som er vigtigere end fodbolden - lige nu er fokus på Arthurs bror, som fik sig en dårlig overraskelse mens han så kampen.

Arthur var forventet på banen i aftes, men Ernesto Valverde mente at Arturo Vidals vildskab og aggressive spillestil passede bedre til kampen. Dagen derpå høster chileneren da også utallige roser fra fodboldfans verden over. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Indbrud i Arthurs hus under Liverpool-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder