Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Balotelli: Stop med at sammenligne Messi/Ronaldo

Nyheder - 3. maj 2019




Mario Balotelli siger altid sin mening og har ofte måtte bøde for det. Denne gang er det dog en mere personlig mening, som han har smækket op på de sociale medier. Angriberen så med onsdag aften, da FC Barcelona vandt 3-0 hjemme mod Liverpool i Champions Leagues semifinale. Her kunne han i kampens slutning se Messi brage et frispark i netmaskerne til kæmpe jubel på Camp Nou.

I den anledning tillod Balotelli sig at smide en story op på Instagram med teksten 'Af hensyn til fodbolden, skal man stoppe med at sammenligne denne spiller med Juventus' nummer 7'. Det var en klar hentydning til at man ikke bør sammenligne Cristiano Ronaldo med Lionel Messi.



Messi lovede inden sæsonen gik i gang, at han ville hente Champions League hjem til Barcelona, og lige nu er han godt i gang med at bidrage til den bedrift. De to mål mod Liverpool samt Suárez' kasse betyder, at FC Barcelona starter returkampen på Anfield med 3-0 og det bliver derfor svært for Liverpool at rejse sig.

Hvis FC Barcelona scorer ét mål på Anfield, så skal Liverpool score mindst fem gange og det er svært at tro, at englænderne kan gøre det. Omvendt er der stor sandsynlighed for at catalanerne får scoret mindst én gang i løbet af kampen. Der er kick off tirsdag klokken 21.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Balotelli: Stop med at sammenligne Messi/Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder