Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liverpool-fan samler underskrifter ind til Messi-straf

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 4. maj 2019


Liverpool-fan samler underskrifter ind til Messi-straf

Liverpool-fans er med rette kede af det efter som de måtte se deres spillere tabe 3-0 til FC Barcelona på Camp Nou. Englænderne har haft gang i en god sæson og var reelt set det stærkeste mandskab, som FC Barcelona kunne møde. Men på Camp Nou blev det 3-0 og det irriterer englænderne.

Lionel Messi scorede et fremragende frisparksmål, men ifølge Liverpool-fans skulle han slet ikke have frispark. Faktisk mener de, at Messi slog Fabinho i duellen, og at han derfor skal straffes. I hvert fald har en Liverpool-fan startet en underskriftindsamling hvor målet er 10.000 underskrifter i håbet om, at UEFA kigger situationen igennem for at få straffet Messi.Det er gratis at 'skrive under' og deltage og derfor har flere end 9.000 på nuværende tidspunkt brugt deres minut på at gøre det. Der sker dog næppe noget, og Liverpools fans må håbet, at deres spillere kan vende opgøret om hjemme på Anfield tirsdag aften.

Da FC Barcelona slog Paris Saint-Germain med 6-1 dukkede samme billede op. En fan startede en underskriftindsamling i håbet om at få spillet kampen om. Du kan i øvrigt se underskriftindsamlingen for Liverpool her.
Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder