Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liverpool-fan samler underskrifter ind til Messi-straf

Champions League - 4. maj 2019Liverpool-fan samler underskrifter ind til Messi-straf

Liverpool-fans er med rette kede af det efter som de måtte se deres spillere tabe 3-0 til FC Barcelona på Camp Nou. Englænderne har haft gang i en god sæson og var reelt set det stærkeste mandskab, som FC Barcelona kunne møde. Men på Camp Nou blev det 3-0 og det irriterer englænderne.

Lionel Messi scorede et fremragende frisparksmål, men ifølge Liverpool-fans skulle han slet ikke have frispark. Faktisk mener de, at Messi slog Fabinho i duellen, og at han derfor skal straffes. I hvert fald har en Liverpool-fan startet en underskriftindsamling hvor målet er 10.000 underskrifter i håbet om, at UEFA kigger situationen igennem for at få straffet Messi.Det er gratis at 'skrive under' og deltage og derfor har flere end 9.000 på nuværende tidspunkt brugt deres minut på at gøre det. Der sker dog næppe noget, og Liverpools fans må håbet, at deres spillere kan vende opgøret om hjemme på Anfield tirsdag aften.

Da FC Barcelona slog Paris Saint-Germain med 6-1 dukkede samme billede op. En fan startede en underskriftindsamling i håbet om at få spillet kampen om. Du kan i øvrigt se underskriftindsamlingen for Liverpool her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder