Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Abella: Xavi sagde, han var mere sikker end en bank

Nyheder - 4. maj 2019Abella: Xavi sagde, han var mere sikker end en bank

Legenden Xavi Hernandez stopper sin aktive fodboldkarriere ved udgangen af denne sæson i Al Sadd før at gå trænervejen. Han har aldrig lagt skjul på sit ønske om at blive træner og det store mål er at blive cheftræner i FC Barcelona.

Han er fortsat ny i faget, men allerede nu glæder det catalanske folk sig over at det begynder at ligne noget på den front. Siden Xavi annoncerede, at han stopper efter sæsonen, har folk fra hele verden sendt sine beskeder til ham efter en forrygende karriere, hvor han har været med til at vinde alt.Damia Abella er en af dem. Han gik på La Masia i 2004. Han fik også sin debut som Xavi mod Athletic Bilbao og han husker tilbage på deres tid sammen, hvor Xavi kom med en kommentar, som virkelig satte sig i ham.

- Xavi fortalte mig, at hvis jeg var under pres mens jeg havde bolden, så skulle jeg aflevere den til ham, da han er mere sikker end en bank, skriver Abella.

På daværende tidspunkt spillede også Deco i FC Barcelona og han havde en helt anden besked til Abella. Lidt mystisk, da Deco er en sand mester med bolden på fødderne og virkelig forstod princippet i at at køre den rundt i egne rækker. Men Deco fortalte Abella, at han skulle sparke langt hvis han var under pres.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder