Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona: Vi har ikke skrevet under med De Ligt

Transfermarked - 4. maj 2019




Matthijs De Ligt ligner en kommende FC Barcelona-spiller, men de på indre linjer i klubben tager man den med ro. Ledelsen er klar over, hvad der kommer til at ske med De Ligt, men af hensyn til de kommende vigtige kampe, har de valgt ikke at lukke noget ud.

Nu er det FC Barcelonas vicepræsident Jordi Mestre, som er ude og tale om De Ligt.

- Jeg ved ikke hvorfor de (medierne) siger det, for De Ligt har ikke skrevet under på noget. Vi har allerede Piqué, som er verdens bedste forsvarsspiller, derefter har vi Lenglet og Umtiti. Vi har også hentet en ung, stærk spiller i Todibo. Vores forsvar er allerede har høj kvalitet, fortæller Mestre ifølge Marca.



- Med hensyn til De Ligt, så taler vi med sportsdirektøren når sæsonen slutter. Ikke om De Ligt, men om hvad sportsdirektøren har af planer, slår Mestre fast.

Der er ingen tvivl om, at FC Barcelona allerede har været i snak med Ajax og De Ligt og at alle parter ved, hvad der kommer til at ske. Men det er bare ikke tid til at offentliggøre noget, da Ajax har en vigtig semifinale mod Tottenham mens FC Barcelona har det samme mod Liverpool. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona: Vi har ikke skrevet under med De Ligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder