Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Firmino går glip af Barca-brag

Champions League - 5. maj 2019




Liverpool spillede klart bedre end FC Barcelona onsdag aften, men kendte ikke sin besøgelsestid. I stedet for fik de smagt på FC Barcelonas offensive power og tabte 3-0 på Camp nou. Til den kamp var Roberto Firmino tvivlsom og han startede da også på bænken.

Brasilianeren kom på banen i anden halvleg, men formåede ikke at gøre det store væsen af sig. I går var han så meldt ud af kampen mod Newcastle og efter kampen har Liverpool-træner Jürgen Klopp bekræftet, at Firmino ikke bliver klar til returkampen mod FC Barcelona.



Det er kedelige nyheder for Klopp, da han i gårsdagens kamp måtte se Mohamed Salah blive slået ud som et lys. Han blev båret ud, men var ved sig selv kort efter, da han var i stand til at se kampen færdig. Alt tyder på, at han bliver klar til returkampen - men når det kommer til hovedskader kan man aldrig vise sig sikker.

Hos FC Barcelona måtte man sige farvel til Ousmane Dembélé bare fem minutter inde i kampen mod Celta Vigo i går. Her pådrog han sig en fiberskade og måtte lade sig udskifte. FC Barcelonas lægestab undersøger franskmanden senere i dag og efterfølgende vil der komme mere info ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Firmino går glip af Barca-brag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder