Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Her er truppen mod Liverpool

Champions League - 5. maj 2019




Efter dagens træning udtog Ernesto Valverde sin trup til tirsdagens Champions League-kamp på Anfield mod Liverpool. Her tager han alle sine store profiler med efter et hvil i gårsdagens udekamp mod Celta Vigo.

Rafinha er udtaget, men kommer ikke i spil på grund af sin skade. Valverde har alligevel valgt, at brasilianeren skal rejse med. Det skal også Aleña, som spiller i nummer 26 i Champions League og desuden er højrebacken fra B-holdet Wague også udtaget. Som ventet er Ousmane Dembélé ikke med på grund af den skade, som han pådrog sig mod Celta Vigo i går.

Valverde vælger altså at tage næsten alle mand med i håbet om, at man kan gå hele vejen til finalen. Fem spillere skal vælges fra inden kampen så listen kommer ned på i alt 18 mand.



Truppen mod Liverpool
Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Busquets, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Rafinha, Malcom, Lenglet, Murillo, Alba, Boateng, Roberto, Vidal, Umtiti, Vermaelen, Alena, Inaki Pena og Wague

Kampen spilles tirsdag klokken 21.00 og kan ses direkte på TV3+.

Husk at du kan få odds 4,00 på at FC Barcelona kvalificerer sig til finalen. Klik her for at læse mere og spille med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Her er truppen mod Liverpool

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder