Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 7. maj 2019


Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller

FC Barcelonas Jordi Alba bliver ved med at levere præstationer fra øverste hylde. Den spanske venstreback har været en yderst vigtig del af FC Barcelonas spil denne sæson. I flere kampe har holdet haft det svært, men det har en offensiv, fremstormende og kølig Jordi Alba lavet om på flere gange. For med sine offensive løb og fantastiske afleveringer, har Jordi Alba i flere kampe været med til at sikre sejren.

30-årige Jordi Alba nyder også at spille i Barcelona, men han er meget beskeden, når der bliver spurgt ind til hans egne præstationer. I et interview med France Football fortæller Jordi Alba, at én bestemt spiller har haft stor indflydelse på ham som fodboldspiller.

- Der er ingen tvivl om, at Lionel Messi har gjort mig til en bedre fodboldspiller. Vi har altid haft et fantastisk forhold til hinanden. Det er fantastisk, at Messis spil ikke har ændret sig, selvom han er blevet ældre. Det er lige før, at han kun bliver bedre. Han er mange niveauer over alle andre. Han er enestående, og jeg nyder at spille på hold med ham, siger Jordi Alba til France Football.
Læs også
- Officielt: Alba ude med lårskade
- Alba og Busquets med i spansk sejr over Norge
- Alba: Næsten samme følelse som i 2015
- Alba inviterede hele holdet til middag
- Alba: Unormal situation med Zidane


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder