Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 7. maj 2019




FC Barcelonas Jordi Alba bliver ved med at levere præstationer fra øverste hylde. Den spanske venstreback har været en yderst vigtig del af FC Barcelonas spil denne sæson. I flere kampe har holdet haft det svært, men det har en offensiv, fremstormende og kølig Jordi Alba lavet om på flere gange. For med sine offensive løb og fantastiske afleveringer, har Jordi Alba i flere kampe været med til at sikre sejren.

30-årige Jordi Alba nyder også at spille i Barcelona, men han er meget beskeden, når der bliver spurgt ind til hans egne præstationer. I et interview med France Football fortæller Jordi Alba, at én bestemt spiller har haft stor indflydelse på ham som fodboldspiller.

- Der er ingen tvivl om, at Lionel Messi har gjort mig til en bedre fodboldspiller. Vi har altid haft et fantastisk forhold til hinanden. Det er fantastisk, at Messis spil ikke har ændret sig, selvom han er blevet ældre. Det er lige før, at han kun bliver bedre. Han er mange niveauer over alle andre. Han er enestående, og jeg nyder at spille på hold med ham, siger Jordi Alba til France Football. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder