Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liverpool-fans fyrede fyrværkeri af foran Barca-hotellet

Champions League - 7. maj 2019Liverpool-fans fyrede fyrværkeri af foran Barca-hotellet

Når fodboldspillere løber ind på fodboldbanen forsøger hjemmeholdets fans altid at skabe en atmosfære, som kan hjælpe hjemmeholdet frem i banen. Tilhængerne er en vigtig del af spillet, men somme tider forsøger de også at forstyrre modstanderen på anden vis.

I går landede FC Barcelona i England, hvor de først trænede på Anfield og senere satte fødderne ind på deres spillerhotel, hvor batterierne skulle lades op til i dag. Men det kan ikke afvises, at nogle af spillerne undervejs i nattetimerne blev vækket.

Således havde en gruppe af Liverpool-fans fundet vej frem til hotellet og her havde de taget fyrværkeri med sig. Det blev antændt i nattetimerne i håbet om, at man kunne vække Barca-spillerne og forstyrre deres vigtige søvn forud for en vigtig og yderst svær kamp på Anfield.

Det er ikke noget, som man glæder sig over i hverken FC Barcelona eller Liverpool, at man på den måde opsøger spillerne på hotellet og forsøger at forstyrre dem. Det er da også set før, at fangrupper dukker op foran et spillerhotel og forsøger at skabe larm i håbet om at vække og irritere modstanderens spillere.

Ifølge Liverpool Echo var der larm foran FC Barcelonas spillerhotel fra klokken 02.00 til 04.30 natten til i dag. I videoen herunder kan man til slut høre en mand sige 'Wake Up Call for Mr. Messi'. Messi var i den grad vågen i den første kamp, så man kan vende den rundt og sige, at man må håbe, at den pågældende Liverpool-fan har ret i aften.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder