Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets: Undskyld til alle vores fans

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 8. maj 2019Busquets: Undskyld til alle vores fans

Det var en rørt og bitter Sergio Busquets, der talte med den spanske presse efter tirsdagens 4-0-nederlag til Liverpool, der sendte FC Barcelona ud i mørket - ud af Champions League. Sergio Busquets havde svært ved at forstå, at FC Barcelona-mandskabet kunne levere så dårlig en indsats, når der var en Champions League-finale på spil.

- De var så meget bedre end os. Det er rystende. Jeg er tom for ord lige nu, men jeg forsøger alligevel at tænke kampen igennem. Vi kunne ikke spille os ud af deres høje pres. De kom bedre ud til kampen. Vi havde chancerne til at score det forløsende mål, men vi var alt for uskarpe foran mål, sagde Sergio Busquets.

Han var tydeligvis meget rørt, for FC Barcelona-mandskabet havde sigtet højt efter Champions League-trofæet i denne sæson.

- Undskyld til alle vores fans. De har virkelig ikke fortjent dette. Vi leverede en forfærdelig indsats mod Roma i sidste sæson. I aften gjorde vi det samme. Jeg undskylder mange gange, for det er uacceptabelt. Vi gik all in på at vinde Champions League efter det smertefulde nederlag i sidste sæson. Indsatsen i aften er ikke en FC Barcelona-spiller værdig, sagde Sergio Busquets efter kampen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder