Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suarez: Det var uacceptabelt

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 8. maj 2019


Suarez: Det var uacceptabelt

Det var en forfærdelig aften for alle FC Barcelona-tilhængere tirsdag aften, hvor FC Barcelona blev sendt ud af Champions League med et 4-0-nederlag på udebane til Liverpool. For Luis Suarez var det et ekstra bittert nederlag, for det var mod uruguayanerens gamle klub på sin gamle hjemmebane. Han var naturligvis også dybt frustreret efter kampen.

- Vi skal være meget selvkritiske efter denne kamp. Det er anden gang, at dette er sket. Vi gjorde det samme i sidste sæson mod Roma. Det er uacceptabelt. Der er mange ting at evaluere og tænke over efter denne kamp, lød det fra Luis Suarez.

Luis Suarez gjorde det klart, at det var spillernes skyld, at finalen gik i vasken.

- Liverpool fik lov til at gøre lige hvad de havde lyst til. Det var tydeligt at se, at de troede på det fra første fløjt. Det er vores egen skyld. Det er os spillere, der skal levere ude på banen. Det gjorde vi slet ikke i dag. Vores træner havde lagt en god plan til første kamp, som virkede utroligt godt. Vi prøvede det samme i aften, men intet lykkedes for os. Vi skal undskylde for vores indsats og attitude, som vi lagde for dagen i aftenens kamp, sagde Luis Suarez.
Læs også
- Suárez bliver ikke klar til weekendens kamp
- Avis: Disse fire kan klare Suárez' job
- Suárez skadet: Bliver undersøgt i dag
- Video: Suárez og Griezmann delte en maté
- Evra: Jeg hader ikke Suárez


Ugens mest læste

Seneste nyheder