Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Stem: Var det sidste chance for Coutinho?

Nyheder - 8. maj 2019




Efter gårsdagens enorme skuffelse på Anfield, hvor FC Barcelona smed et 3-0-nederlag efter en skuffende indsats af spillerne og en kritisabel taktik af Valverde, er tiden efterhånden inde til at fokusere på hvad der skal ske til næste sæson.

Ligaen er lukket og Copa del Rey-finalen om 17 dage er dermed den sidste betydningsfulde kamp i sæsonen, men end ikke dén kamp kommer til at reparere på katastrofen i går, som mange mener var værre end skuffelsen mod AS Roma. Dengang havde Roma ét udebanemål og i går havde Barca endda visheden om skuffelsen mod Roma, som de ikke måtte gentage. I stedet blev de blæst ud af Anfield og tabte fuldt fortjent.

Igennem hele sæsonen har FC Barcelonas dyreste indkøb Philippe Coutinho fået chance efter chance, men på intet tidspunkt har han vist, at han skal være fast mand. I de minutter, som Malcom har fået i sæsonen, har han med al tydelighed vist mere sult end Coutinho, som bare ikke lykkes med noget af det som han prøver på. Derfor bliver han også ofte skiftet ud - for der kommer intet fra brasilianerens fødder. Det samme var tilfældet i går, hvor han misbrugte en stor chance skabt af Messi, men ellers så man intet til ham. Han blev siden skiftet ud.

På de sociale medier bliver Coutinho da også kritiseret - ligesom mange andre spillere bliver det - men Coutinho trækker de fleste overskrifter, da han har spillet skidt gennem hele sæsonen med undtagelse af få gode øjeblikke. Spørgsmålet er om FC Barcelona fortsat tror på, at Coutinho kan finde sit høje niveau frem, eller om man simpelthen vælger at sætte ham på transferlisten. En hel sæson i FC Barcelona uden at præstere plejer som regel at være lig med et salg, men taget Coutinhos pris i betragtning kan det ske, at ledelsen satser på ham i yderligere en sæson.



Hvad siger du? Tror du på, at Coutinho kan løfte sit niveau til næste sæson og for alvor blive en trussel for modstanderne, eller er toget kørt og et salg til sommer dermed uundgåeligt? Stem her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Stem: Var det sidste chance for Coutinho?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder