Annonce


Annonce

Annonce

Rakitic tog til fest i Sevilla efter Liverpool-kampen

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 9. maj 2019




Tirsdag aften sendte Liverpool FC Barcelona ud i mørket, da de udraderede FC Barcelona-mandskabet med 4-0 på Anfield. FC Barcelona havde givet sig selv det perfekte udgangspunkt ved at slå Liverpool med 3-0 i første kamp, men en skandaløs ringe indsats mod den engelske traditionsklub i returopgøret blev endestationen i dette års Champions League.

På de sociale medier fik FC Barcelona-mandskabet ikke for lidt af medier og fans, der alle gik til angreb på Ernesto Valverde og hans mandskab. Flere af spillerne udtalte, at de skulle hjem og tænke deres præstation igennem, for den kunne de ikke være bekendt. Ernesto Valverde havde givet sine spillere to dage til at komme sig over nederlaget. Kroatiske Ivan Rakitic valgte dog noget kontroversielt at tage til en fest i Sevilla. Det skriver den spanske sportsavis SPORT.



José María del Nido Carrasco, der er søn til den tidligere præsident i Sevilla, lagde et billede op på Instagram, hvor han stod skulder mod skulder med Ivan Rakitic, der smilte og så glad ud på billedet. Det fik sindene i kog hos de FC Barcelona-fans, der så opslaget. Det fik José María del Nido Carrasco til at slette billedet nogle timer senere.

Ivan Rakitic har flere gange fået kritik for sine præstationer denne sæson, der ikke har været bemærkelsesværdige på nogle positive punkter. At tage til en fest i Sevilla dagen efter det katastrofale nederlag til Liverpool, vil næppe gøre ham mere populær blandt fansene.

Her kan du se billedet

Barca-ledelsen er rasende på Ivan Rakitic Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic tog til fest i Sevilla efter Liverpool-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder