Annonce


Annonce

Annonce

Barca-ledelsen er rasende på Ivan Rakitic

Nyheder - 9. maj 2019




Ivan Rakitic havde næppet forventet, at han skulle rejse til Sevilla med et historisk nederlag i bagagen. Inden returkampen mod Liverpool havde han nemlig aftalt, at dukke op til en fest i Sevilla. Den aftalte overholdt han til trods for at han netop havde tabt 4-0 til Liverpool med sine holdkammerater.

Ifølge Sport er FC Barcelonas ledelse rasende på Rakitic, da billeder er sluppet ud fra festen. Som skrevet her på BarcelonaFC.dk tidligere i dag, var det Jose Maria Del Nido, som lagde billedet op på de sociale medier.

Rakitic har familie og venner i Sevilla og udnyttede derfor to fridage til at rejse afsted. Valverde havde givet spillerne fri efter det skuffende nederlag, så de kunne komme sig på den hjemlige front. Rakitic havde forventet, at han stod klar til festen med en finalebillet, men sådan skulle det ikke gå.



Tanken om at rejse til Sevilla med familien og komme på afstand fra nederlaget er ikke noget man ser sig sur over i ledelsen, men det er timingen af fotoet, som irriterer ledelsen.

Det handler om at komme videre fra noget så smertefuldt og det har Rakitic helt sikkert brugt festen til - men hos Barcas ledelse irriterer man sig over timingen af billedet på de sociale medier.

Her kan du se billedet

Barca-ledelsen er rasende på Ivan Rakitic Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca-ledelsen er rasende på Ivan Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder