Annonce


Annonce

Annonce

De Jong og Ajax missede finalen: Ville det mere

Champions League - 9. maj 2019




Frenkie De Jong har haft gang i en forrygende sæson og stod i aftes klar på hjemmebane sammen med sine holdkammerater til at føre Ajax hele vejen til Champions League-finalen. Men hvad der skete på græstæppet var næsten ikke til at tro.

Ajax førte 1-0 fra den første kamp i London, og da de kom foran både 1-0 og 2-0 i returkampen, og dermed samlet 3-0, lignede det en klar finalebillet for hollænderne. Sådan skulle det ikke gå.

Lucas Moura nettede to gange før han i 95. minut scorede til 3-3 og derme gik Tottenham videre til finalen mod Liverpool på reglen om udebanemål. De Jong mener, at Ajax dog ville det mere.

- Nederlaget kan ikke være mere smertefuldt, indleder en tydeligt skuffet, sur og trist De Jong og følger op:

- Vi startede godt, men i anden halvleg ændrede de system og forbedrede sig markant, og det kunne vi ikke følge med på. Man anede frygt i vores spil i anden halvleg.



- Da de kom på 1-2 begyndte frygten at sprede sig, men med 2-2 formåede vi at slå igen. Men så scorede de til slut.

- Jeg mener, at vi fortjente pladsen i finalen fordi vi ville det mere over to kampe. Vores sæson var god, men lige nu er jeg skuffet og ked af det og jeg håber, at følelserne hurtigt tager en ændring, fortæller en ærlig Frenkie de Jong.

De Jong skifter til FC Barcelona når denne sæson er slut og skal dermed forsøge at hjælpe catalanerne til finalen i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong og Ajax missede finalen: Ville det mere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder