Annonce


Annonce

Annonce

Barca kan slippe billigt af med Valverde

Nyheder - 10. maj 2019




Ernesto Valverde høster den største skyld for den katastrofale kamp på Anfield af FC Barcelonas tilhængere, og der spekuleres kraftigt i, om ledelsen tror på, at han til næste sæson kan levere Champions League-trofæet til Camp Nou.

Tilbage i februar skrev Valverde under på en kontraktforlængelse som holder ham i klubben til 2020 med mulighed for yderligere en sæson. Under normale omstændigheder skal FC Barcelona betale hans løn frem til sidste kontraktdag hvis de fyrer ham nu, men en aftale i kontrakten gør det billigere for klubben.



Da parterne underskrev kontrakten blev man nemlig enig om et beløb, som bliver udbetalt til Ernesto Valverde hvis han vælger at sige op eller hvis klubben fyrer ham. Dermed skal der ikke udregnes et beløb ud fra den manglende del af kontrakten. I stedet er der tale om et - dog ukendt - fast beløb, melder mediet Sport.

Ernesto Valverde var også manden på sidenlinjen, da FC Barcelona hjemme på Camp Nou slog AS Roma med 4-1 og siden tabte 3-0 i returkampen. En gigantisk skuffelse af de helt store, og det var netop Roma-kampen, som mod Liverpool skulle vaskes væk, da man stod med 3-0 fra den første kamp. I stedet blev der leveret en pivringe præstation på Anfield mod Liverpool og man tabte 4-0 og blev sparket ud af turneringen af et langt mere oplagt engelsk hold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca kan slippe billigt af med Valverde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder