Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ivan Rakitic skyder transferrygter ned

Transfermarked - 11. maj 2019Ivan Rakitic skyder transferrygter ned

Ivan Rakitic er blandt de spillere, som forventes at blive sat på transferlisten såfremt FC Barcelona modtager et godt bud til sommer. Kroaten har aldrig lagt skjul på, at han ønsker at fortsætte på Camp Nou, og præsident Josep Maria Bartomeu har da også antydet, at man måske forlænger med midtbanespilleren. Men i Spanien går historierne på, at han til sommer kan være færdig.

Mundo Deportivo har i dag skrevet, at Rakitic overvejer at udskifte Barca-trøjen med Inters spilletrøje. Det rygte er ikke gået forbi Rakitic' næse, som har taget et screenshot af avisens artikel og skrevet over det med følgende tekst på sin Instragram-story.

- Jeg vil sætte pris på at I stopper med at opfinde ting (transferhistorier, red.). Jeg koncentrerer mig kun om FC Barcelona, om at blive her i mange år og 'The Double'. Desuden hedder min agent Arturo Canales, skriver Rakitic henover sit screenshot af artiklen.

Det tyder derfor på, at det lige pt. ingen konkrete forhandlinger er i gang eller at der foregår noget bag kulissen i forbindelse med et skifte til italienske Inter. Det skal dog ikke afvises, at FC Barcelona efter Copa del Rey-finalen hiver Rakitic til samtale og gør det klart for ham, at han skal finde sig en ny klub. Det er en mulighed, en anden er selvfølgelig at klubben er tilfredse med hans arbejde og tilbyder ham en forlængelse.Hvad der kommer til at ske med Ivan Rakitic bliver således spændende at følge. Nu har han i hvert fald taget bladet fra munden og sat Mundo Deportivo på plads - for denne gang.

Ivan Rakitic skyder transferrygter ned


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder