Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Arthur udgår med skade

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 11. maj 2019


Officielt: Arthur udgår med skade

Arthur var ikke så deltagende i Liverpool-kampene som han håbede på. Ernesto Valverde satsede i stedet på Arturo Vidal, som har høstet mange roser gennem sæsonen. Nu mangler der kun en vigtig kamp i sæsonen: Pokalfinalen mod Valencia på Benito Villamarin.

Til den kamp er Arthur nu meldt tvivlsomt. Således melder FC Barcelona i dag, at den brasilianske midtbanespiller har pådraget sig en skade omkring hoften. Det er endnu ikke meldt ud, hvor længe han må kigge til fra sidelinjen. Lægerne vil undersøge Arthur som tiden skrider frem og derfra vurdere hvornår han igen kan komme i spil.

Det er den tredje skade, som Arthur har pådraget sig siden han kom til FC Barcelona. De to øvrige skader har været lårskader. Første gang var den 28. november 2018 mens den seneste var den 8. februar i år.

Specielt skade nummer to slog hårdt, da han var i gang med en forrygende sæson og virkelig havde spillet sig ind i hjerterne på Barca-tilhængerne, men så blev han skadet og missede blandt andre kampe mod Real Madrid, Lyon og Sevilla.

Du kan se FC Barcelonas skadesliste her
Læs også
- Argentina kunne uden Messi - Arthur bænket
- Arthur og Brasilien delte med Colombia
- Arthur: Alle vil elske Neymar i Barcelona igen
- Coutinho og Arthur håber på Neymar
- Arthur skadet - tvivlsom til Copa America


Stream kampene
18/09 - 21:00 PSG - Real Madrid Anbefalet
18/09 - 21:00 Shakhtar Donetsk - Manchester City
18/09 - 21:00 Bayern München - Røde Stjerne
18/09 - 21:00 Atletico Madrid - Juventus Anbefalet

Ugens mest læste

Seneste nyheder