Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Arthur udgår med skade

Skader - 11. maj 2019




Arthur var ikke så deltagende i Liverpool-kampene som han håbede på. Ernesto Valverde satsede i stedet på Arturo Vidal, som har høstet mange roser gennem sæsonen. Nu mangler der kun en vigtig kamp i sæsonen: Pokalfinalen mod Valencia på Benito Villamarin.

Til den kamp er Arthur nu meldt tvivlsomt. Således melder FC Barcelona i dag, at den brasilianske midtbanespiller har pådraget sig en skade omkring hoften. Det er endnu ikke meldt ud, hvor længe han må kigge til fra sidelinjen. Lægerne vil undersøge Arthur som tiden skrider frem og derfra vurdere hvornår han igen kan komme i spil.

Det er den tredje skade, som Arthur har pådraget sig siden han kom til FC Barcelona. De to øvrige skader har været lårskader. Første gang var den 28. november 2018 mens den seneste var den 8. februar i år.

Specielt skade nummer to slog hårdt, da han var i gang med en forrygende sæson og virkelig havde spillet sig ind i hjerterne på Barca-tilhængerne, men så blev han skadet og missede blandt andre kampe mod Real Madrid, Lyon og Sevilla.

Du kan se FC Barcelonas skadesliste her Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Arthur udgår med skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder