Annonce


Annonce

Annonce

United var tæt på De Ligt - derfor droppede de ham

Transfermarked - 11. maj 2019




Matthijs De Ligt er et stort emne i FC Barcelona og forsvarsspilleren forventes at blive offentliggjort inden sommerferien efter en forrygende sæson for Ajax og det hollandske landshold. Men faktisk kunne han have været i Manchester United den dag i dag.

Således var José Mourinho på daværende tidspunkt yderst interesseret i De Ligt, men før der kom reelle forhandlinger på bordet, trak Manchester United sig. Ifølge Marca var det fordi, at den engelske klub var bange for, at De Ligt havde let ved at øge sin vægt.



De Ligts far er ifølge mediet overvægtig og der nævnes i engelske medier om, at det er genetisk hvorfor man altså er bange for, at De Ligt pludselig vil begynde at tage flere kilo på. I dag er han stor og stærk og med sit fremragende spil har FC Barcelona indledt forhandlinger med Ajax og spilleren selv.

I Holland tror man på, at en aftale allerede kan lande fredag næste uge. Sæsonen slutter for De Ligt på onsdag og herefter vil han tage en snak med Ajax for at lukke aftalen med FC Barcelona og få dage senere kan handlen blive offentliggjort. De personlige vilkår er allerede blevet forhandlet på plads og Ajax har accepteret at sælge ham til FC Barcelona, men på grund af vigtige kampe har man holdt fokus på dét, fremfor den mulige transfer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


United var tæt på De Ligt - derfor droppede de ham

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder