Annonce


Annonce

Annonce

Leboeuf: Jeg har ingen respekt for Suárez

Nyheder - 12. maj 2019




Den tidligere Chelsea-spiller Frank Leboeuf erkender, at han er vild med FC Barcelona, men at han er glad for at de ikke kom til Champions League finalen. Kun på grund af Luis Suárez, som han har svært ved at respektere på grund af hans spil på banen. Det fortæller han til RMC Sport.

- Jeg kan virkelig godt lide FC Barcelona, men jeg var lettet da de røg ud af Champions League på grund af Luis Suárez. Jeg har ingen respekt for sådan en fodboldspiller, fortæller han til mediet og følger op:

- Ja, han er en god spiler og har haft en god karriere, men han snyder på banen, han brokker sig over alt og den type kan jeg ikke have respekt for.



- Jeg kan slet ikke forstå sådan en type spiller. Han er et dårligt eksempel for unge spillere. Hvad med situationen mod Ghana til VM (hånd på bolden som sidste mand). Og at han var glad de to gange han bed en anden spiller

- Hvis han spillede mod mig, så ville jeg få rødt kort. Det overrasker mig hvordan modstanderne håndterer ham. Jeg ville gøre alt for, at han ikke kunne spille færdig, kommer den hårde kritik fra Leboeuf.

Luis Suárez kommer ikke på banen lige foreløbig. Angriberen har døjet med et skadet knæ og er netop blevet opereret hvorfor hans sæson er slut. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Leboeuf: Jeg har ingen respekt for Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder