Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Van der Sar om De Ligt: Kilderne er gode

Transfermarked - 12. maj 2019Van der Sar om De Ligt: Kilderne er gode

Matthijs de Ligt rykker tættere og tættere på FC Barcelona. Sæsonen slutter meget snart og så vil der helt sikkert komme en offentliggørelse. Historierne går højt nu og smider Edwin van der Sar mere brænde på bålet - til FC Barcelonas klare fordel.

Således bliver det i spanske og hollandske medier rapporteret, at FC Barcelona havde sendt en delegation til Amsterdam i fredags for at få de nøjagtige tal forud for en transfer så man kan føre den igennem. Her var stemningen angiveligt positiv, der var ingen overraskelser og transferen kom et skridt tættere på.

Van der Sar, som arbejder for Ajax, blev mødt af spørgsmålet om mødet mellem Ajax og FC Barcelona fandt sted og til det udtalte han følgende:- Jeg kan hverken be- eller afkræfte det, men dine kilder er gode, skulle han have udtalt til en journalist og fulgt op med at han tror på, at De Ligt ender i Spanien eller England til sommer. Det er ingen hemmelighed, at mange klubber kigger på De Ligt, men Barca er i førersædet og ventes at kan offentliggøre købet i næste uge.

Fordi, at Ajax' sæson slutter på onsdag, meddeler flere spanske medier - heriblandt Mundo Deportivo, Sport og AS, at handlen bliver offentliggjort fredag den 17. maj. Om det holder vand er ikke til at vide endnu - men ud fra Van der Sars udtalelser har der altså netop været et møde mellem Barca og Ajax.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

335,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder