Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets efter sejr: Vi er ikke kommet videre

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. maj 2019Busquets efter sejr: Vi er ikke kommet videre

Sergio Busquets, som var med i søndagens 2-0 sejr over Getafe, mener at Barca går gennem en svær og hård tid efter det overraskende 4-0 nederlag mod Liverpool, som jo betyder at catalanerne må vinke farvel til CL-trofæet i denne omgang.

FC Barcelona fik deres første sejr i La Liga i weekenden efter Champions League-blamagen mod Liverpool, hvor Getafe blev sendt hjem med et 2-0 nederlag i bagagen i gårsdagens kamp - dog var sejren tiltrængt efter en hård tid ifølge Barcas profil, Sergio Busquets.

- Det er svært for alle i og omkring Barcelona. Vi vidste at vi skulle præstere idag, men vi lider stadig efter Liverpool-kampen. Vi er ikke på 100 % endnu, for det tager tid at komme videre, sagde Busquets til mediet SPORT.

- Vi bliver nødt til at kæmpe os op igen. Vi har trods alt en Copa del Rey-finale mod Valencia. Forhåbentligt er såret helet til den tid hos både spillerne og fansene, sagde Busquets ærligt og åbent til mediet.

- Men det er også en stor mundfuld for os. Det er ikke nemt at komme videre lige med det samme. Det er ikke småting at skulle vinde the double, men Champions League-nederlaget til Liverpool har virkelig skabt et dybt sår hos os. Vi er nødt til at rejse os igen, sagde Busquets.

Samtidig blev han også bedt om at kommentere på de mange utilfredse fans, som jo piftede mod Barca-spillerne under store dele af kampen.

- Vi er taknemmelige for at de er her. Vi er klar over at fansene har det ligeså hårdt som os, selvom de har været helt enestående i denne periode, sagde midtbane-stjernen. Fansene har ret til at vise følelser. Det gik heldigvis over senere i kampen, hvor de istedet støttede os.

- Vi kan ikke gøre andet end at kæmpe videre. Der er ikke andre muligheder for vi skal videre, slutede profilen af.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder