Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Nej, jeg trækker mig ikke

Nyheder: Af Sajad Koftan - 13. maj 2019Valverde: Nej, jeg trækker mig ikke

FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, forlader ikke klubben frivilligt - noget som den tidligere Athletic Bilbao-træner fik pointeret, da mediet SPORT spurgte ind til Barcas fremtid på trænerposten.

Og sejren over Getafe ændrede hverken på Valverdes nedtrykte og skuffede ansigtsudtryk eller på fremtidsplanerne på træner-bænken, da mediet spurgte om den udskældte træner ville forlade catalanerne varme sæde.

- Nej, egentlig ikke, svarede Valverde kort og godt, uden at ville uddybe, forklare eller analysere sit svar.

Valverde ville dog hellere rette fokus på kampens udfald, som endte med en 2-0 sejr på Camp Nou.

- Det var fundamentalt for os at vinde for at komme ovenpå igen. Vi var slet ikke klar i starten af kampen, da det mentale aspekt spillede ind. Heldigvis blev det bedre i løbet af kampen, forklarede coachen.

Barca-fansene valgte desuden at pifte mod egne spillere i store dele af kampen, sandsynligvis ovenpå det smertefulde nederlag i Liverpool - et nederlag som har været en meget stor pille at sluge, ifølge træneren.

- Jeg forventede denne reaktion fra fansene. Selvfølgelig er de utilfredse efter hvad de så på Anfield.

- Når man taber på den måde som vi gjorde, så skal de ytre sig. Men det er også tydeligt at fansene støtter Barcelona i tykt og tyndt og det sætter vi stor pris på.

- Vi brændte virkelig for at komme i finalen. Det er ikke en mulighed for os mere, og derefter er der kun én vej. Vi skal fremad, sluttede Valverde.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder