Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Ingen tvivl - Griezmann skifter til Barca

Transfermarked - 14. maj 2019




Alle fodboldfans husker sidste sommer, da det største transferemne Antoine Griezmann virkelig trak sin beslutning ud. Han valgte at lave en dokumentar hvor han viste, hvor meget en fodboldspiller går igennem når han skal tage en stor beslutning.

Dokumentaren blev afsluttet med at han blev i Atletico Madrid, men efter en skuffende sæson i det madrilenske er han nu opsat på at skifte til FC Barcelona. Mediet El Larguero hos Cadena SER er ikke i tvivl om, at Griezmann og Barca er nået til enighed om en kontrakt og dermed kan Atletico Madrid reelt set ikke gøre noget. Barca ønsker at forhandle med Atletico, men madrilenerne kan afvise og henvise til hans frikøbsklausul.



Griezmann koster 200 millioner euro at købe fri, men den 1. juli falder prisen til 120 millioner euro hvilket er overkommeligt for Barca, specielt set i lyset af, at Coutinho med stor sandsynlighed bliver sendt til franske Paris Saint-Germain. Skulle det ikke ske, vil Barca stadig kunne finde penge til at betale 120 millioner euro.

Griezmann skal i dag mødes med Atletico Madrid hvor han fortæller sin beslutning om at acceptere FC Barcelonas tilbud. Her får Atletico Madrid en sidste chance for at overbevise ham om at blive, men det løb ser ud til at være kørt, da han netop tog imod Atletico Madrids ønske sidste sæson, og ikke fik noget ud af det i forhold til trofæer.

Atletico Madrid-spillerne bliver også spurgt ind til Griezmanns fremtid og de håber naturligvis alle på, at han bliver.på Wanda Metropolitano. I dag kommer der afgørende nyt rent internt. En bekræftelse for offentligheden ventes ikke før pokalfinalen mellem FC Barcelona og Valencia er færdigspillet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Ingen tvivl - Griezmann skifter til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder