Annonce


Annonce

Annonce

Neymar arbejder hårdt: Vil have Coutinho til PSG

Transfermarked - 15. maj 2019




Philippe Coutinhos ekstremt skuffende ophold på Camp Nou ser ud til at være ved vejs ende. Når transfervinduet åbner tyder det på, at han er på transferlisten i FC Barcelona og lige nu arbejder Neymar hårdt på at få ham til Paris Saint-Germain.

Coutinho kom til FC Barcelona for 120 millioner euro plus 40 millioner i variabler hvilket i alt giver 1,2 milliarder danske kroner. Men prisen har han bestemt ikke været værd, og nu ser det ud til at han snart er fortid i klubben. Ifølge Sport arbejder hans agent Kia Joorabchian på at få ham ud af FC Barcelona til sommer.



Paris Saint-Germain er det oplagte valg, da Coutinho ikke ser sig selv i andre engelske klubber end Liverpool. Manchester City kunne friste ham, men de nykårede engelske mestre har ikke givet lyd fra sig og lader ikke til at være interesseret i at hente brasilianeren.

Neymar og Coutinho har et godt venskab fra deres tid på det brasilianske landshold. Neymar smuttede få måneder inden Coutinho kom til FC Barcelona og derfor har de endnu ikke spillet sammen på klubplan. Det håber Neymar sker, da han har talt med den franske ledelse om at hente Coutinho til klubben.

Coutinho har i denne sæson spillet med i 52 kampe og bidraget med 11 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar arbejder hårdt: Vil have Coutinho til PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder