Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Neymar arbejder hårdt: Vil have Coutinho til PSG

Transfermarked - 15. maj 2019Neymar arbejder hårdt: Vil have Coutinho til PSG

Philippe Coutinhos ekstremt skuffende ophold på Camp Nou ser ud til at være ved vejs ende. Når transfervinduet åbner tyder det på, at han er på transferlisten i FC Barcelona og lige nu arbejder Neymar hårdt på at få ham til Paris Saint-Germain.

Coutinho kom til FC Barcelona for 120 millioner euro plus 40 millioner i variabler hvilket i alt giver 1,2 milliarder danske kroner. Men prisen har han bestemt ikke været værd, og nu ser det ud til at han snart er fortid i klubben. Ifølge Sport arbejder hans agent Kia Joorabchian på at få ham ud af FC Barcelona til sommer.Paris Saint-Germain er det oplagte valg, da Coutinho ikke ser sig selv i andre engelske klubber end Liverpool. Manchester City kunne friste ham, men de nykårede engelske mestre har ikke givet lyd fra sig og lader ikke til at være interesseret i at hente brasilianeren.

Neymar og Coutinho har et godt venskab fra deres tid på det brasilianske landshold. Neymar smuttede få måneder inden Coutinho kom til FC Barcelona og derfor har de endnu ikke spillet sammen på klubplan. Det håber Neymar sker, da han har talt med den franske ledelse om at hente Coutinho til klubben.

Coutinho har i denne sæson spillet med i 52 kampe og bidraget med 11 mål.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 MESSI 10

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder