Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca afviser Benficas bud på Cillessen

Transfermarked - 15. maj 2019Barca afviser Benficas bud på Cillessen

Verdens måske bedste backup-keeper Jasper Cillessen er på vej væk fra Camp Nou. Han blev i søndagens hjemmekamp mod Getafe hyldet af tilhængerne, som har oplevet hollænderen fra tæt hold når han trods nærmest ingen spilletid alligevel har stået fremragende mellem stængerne.

Cillessen kom til klubben velvidende, at han skulle være Ter Stegens reserve. Han havde dog et håb om at erobre positionen som holdets førstekeeper, men Ter Stegens utrolige udvikling satte en stopper for de hollandske drømme. Efter tre sæsoner som reserve er det nu tid til at sige farvel, og ind i billedet er Benfica nu kommet.

Benfica har allerede forhandlet de personlige vilkår på plads med Cillessen og dernæst indledte de forhandlingerne med FC Barcelona. Catalanernes pris var 30 millioner euro, men Benfica valgte at lægge ud med 12 millioner euro hvilket prompte blev afvist ved kasse 12, melder Mundo Deportivo.Cillessen har en kontrakt frem til 2021 og en frikøbsklausul på 60 millioner euro, men Barca er realistiske i forbindelse med transferen og forventer ikke at få 60 millioner euro. De har derfor halveret prisen og kræver nu 30 millioner euro. Men som det ser ud, forventes de to klubber at mødes på 25 millioner euro svarende til 190 millioner danske kroner.

Benfica skulle efter sigende også være interesseret i at inkludere den unge forsvarsspiller Joao Ferreira med i transferen hvis Barca accepterer mindst 15 millioner euro. Det ventes dog ikke at ske, da Joao Ferreira i forvejen ikke er en del af mulige spillere i klubben. I stedet satser man på at få flere penge til et travlt transfervindue.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 23%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

799,- DKK

Spar 46%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

365,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder