Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent stiller stride krav til Todibo-exit

Transfermarked - 15. maj 2019Agent stiller stride krav til Todibo-exit

Jean-Clair Todibo har ikke fået den sæson, han ønskede. Han skiftede Toulouse ud med FC Barcelona den 8. januar i år, og forventede ikke at skulle gå direkte ind i startopstillingen og spille hver kamp. Han havde dog håbet på mere end blot to kampe.

Med De Ligts ankomst og Clement Lenglets gode spil, forventes Todibo at rykke videre til sommer. Her er det endnu uvist om det bliver på en lejeaftale eller om FC Barcelona streger ham fuldstændig og sælger ham på en permanent aftale.

- Jeg har talt med Barcelona, men intet er blevet besluttet omkring Todibos fremtid, fortæller spillerens agent Bruno Satin ifølge Marca og følger op:

- Enten bliver han i Barcelona eller også smutter han videre på en lejeaftale, men kun hvis der kan stilles et krav på mindst 30 kampe. Derfor virker det usandsynligt, at han sendes til Napoli på en lejeaftale, da chancen for at de giver ham 30 kampe er meget lille.

- Jeg kan ikke kræve, at Carlo Ancelotti (Napoli-træner) bruger Todibo i mindst 30 kampe i løbet af en sæson, da det vil være respektløs overfor træneren og klubben, fortæller agenten videre.

Todibo skal derfor findes sig en klub på et højt niveau, som er klar til at tildele ham mindst 30 kampe. Om det sker er uvist, og lige nu er intet blevet besluttet.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder