Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Semedo overvejer sin fremtid

Transfermarked - 15. maj 2019Semedo overvejer sin fremtid

Nelson Semedo menes af mange at være førstevalg på højrebacken, men Ernesto Valverde er tydeligvis ikke tryg ved at gøre portugiseren til førstevalg. Derfor har Sergi Roberto ofte spillet på positionen, og nu begynder Nelson Semedo at overveje sin fremtid.

I 2017 blev Semedo hentet i Benfica for 30 millioner euro. Efter en svær start er han kommet efter det og har ofte vist sit enorme potentiale. Men de sporadiske indhop samt mange bænkepladser får ham til at overveje, om han skal søge andet sted hen for at få fast spilletid.Både klubber i Serie A og Premier League har Semedo på listen, men der er endnu ingen konkrete forhandlinger eller forlydenheder hvorfor det fortsat er på et tidligt stadie.

Barca kan forvente op mod 35 millioner euro for et Semedo-salg, og det vil glæde pengepungen, da man allerede har brugt 75 millioer euro på Frenkie de Jong, mens Matthijs De Ligt også ventes at komme til næsten samme pris. Desuden ventes Antoine Griezmann at lande inden næste sæson hvorfor de tre spillere til sammen koster op mod 270 millioner euro. For at betale det, kræves der spillersalg.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder