Annonce


Annonce

Annonce

Real Sociedad scorer kassen på Griezmann-køb

Transfermarked - 15. maj 2019




I aftes bekæftede Antoine Griezmann, at han forlader Atetico Madrid efter denne sæson. Det er sød musik i de catalanske ører, da FC Barcelona er interesseret i at hente ham til klubben. På papiret står Atletico Madrid til at indhente en masse penge, men de får ikke alt selv.

Hvis FC Barcelona køber Atletico Madrid fri i dag, så skal de hoste op med 200 millioner euro. Den 1. juli falder hans frikøbsklausul dog til 120 millioner euro hvilket er overkommeligt for FC Barcelona. Men Atletico Madrid får ikke alle pengene fra salget.



Således har Real Sociedad sikret sig 20% af et fremtidigt salg, og de står derfor til at modtage 24 millioner euro hvis Griezmann købes fri for 120 millioner euro.

Real Sociedad solgte Griezmann til Atletico Madrid for 30 millioner euro, og kan nu se frem til at modtage yderligere 24 millioner euro hvilket bringer den totale sum op på 54 millioner euro.

Atletico Madrid får derfor 'kun' 96 millioner euro ved at sælge Griezmann for 120 millioner euro til FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Real Sociedad scorer kassen på Griezmann-køb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder